Heritage handschoenen - Made In England

Heritage handschoenen - Made In England

Sinds 1777 maken de ambachtslieden van Dents in Engeland de beste lederen handschoenen ter wereld.

De unieke manier waarop ze ambachtelijk handschoenen maken, kan worden gezien in de zorg en aandacht voor detail die aan de meest exclusieve Engelse handschoenen wordt besteed. Elke handschoen wordt individueel gesneden en wordt gemaakt van materialen die we vandaag de dag nog maar zelden tegenkomen.

Een voorbeeld zijn “quirks”, kleine diamantvormige stukjes leer die aan de basis van de vinger worden vastgenaaid, waar ze verbinding maken met de hand van de handschoen en voor een betere pasvorm zorgen. Ze zijn alleen te vinden op de meest dure handgenaaide handschoenen. Een ander voorbeeld is het “hand kappen”, een methode om de manchet van de handschoen op een onzichtbare manier aan de voering vast te naaien. Hierdoor behoudt de handschoen beter zijn vorm en het levert ook meer comfort op. Dents gebruikt alleen topkwaliteit pekari-huiden, het meest zeldzame en luxe handschoenenleer, alsmede het beste Noord-Amerikaanse hertenleer dat te krijgen is en hoogwaardig Ethiopisch aniline haarschaapleer in de Heritage Collectie.

Het bestellen van onze handschoenen kan eenvoudig via onze online winkel. Voor zendingen buiten de Europese Unie (EU) wordt er bij de kassa een korting van 20% toegepast, omdat we in dat geval geen btw hoeven te heffen. Let op dat onze prijzen voor verzending buiten de EU geen douanerechten bevatten, die aan u in rekening kunnen worden gebracht.

Let op dat onze prijzen geen douanerechten bevatten, die aan u in rekening kunnen worden gebracht.
Dents of England creëert sedert 1777 's werelds fijnste handgemaakte lederen handschoenen. Vandaag de dag worden de beste tradities van dit eerbiedwaardige ambacht gecombineerd met eigentijdse vormgeving en luxe leer voor stijlvolle accessoires, inclusief handschoenen, portemonnees en riemen.
© Dents | Sitedesign en -host: www.dsd-marketing.com